Antwerpen-Centraal feest

Wanneer het al een tijdje geleden is dat je nog eens in Antwerpen-Centraal bent geweest, loont het zeker de moeite dat nog eens te doen. Het station is echt een pareltje geworden waarbij modern en klassiek hand in hand gaan. Spreek me tegen als het niet waar is.

Om de officiële opening (of het einde van de werken te vieren als je wil) wat luister bij te zetten wordt er deze week gefeest. Vrijdag verneem je er ongetwijfeld meer over in de pers, want dan is de pers en onze bebaarde prins uitgenodigd, maar zaterdag is het aan het grote publiek. Ben je dus van de buurt of spoor je gewoon graag: neem dan zeker een bezoekje en neem een rondleiding of word de trotse eigenaar van de enige echte stationsroman voor een symbolische euro. Redenen genoeg, me dunkt!

Maar het wat mij betreft echte paradepaardje van het vernieuwde station kan je hier vinden. Zéér knappe geanimeerde website. De website is een informatieve (de diamantjes) site, maar erg leuk verpakt als game. Hieronder een voorsmaakje. Zeker het klikje waard!

Antwerpen-Centraal - Stationsroman

Be Sociable, Share!


Dieter Van Esch is gepassioneerd (online) pr consultant bij RCA group en trotse oprichter van Webstrategen.be.

Meer weten over


Een reactie op Antwerpen-Centraal feest

Reacties


De stationsroman n.a.v. de opening is bij deze sinds gisteren in mijn bezit gekomen. Een gesigneerde versie zowaar. De kans dat ik het mini-romannetje echter ga lezen is echter even groot als de kans dat ik ooit aan mijn ellebogen kan likken. De website is inderdaad nice, maar hoedje af voor de ingenieurs en architecten die een dergelijk station hebben verbouwd. Te bedenken dat men het oorspronkelijk volledig wou afbreken om de noord-zuidverbinding te verwezenlijken.


Track- en pingbacks