Win de communicatiemannen

De communicatiemannen bestaan over exact 1 maand 2 jaar. En omdat wij te lame zijn om onszelf hiervoor te trakteren, trakteren wij u. Hiep-iep-iep… hoera! En hoe? Met onszelf.

Gaping Void - marketingdoesntwork

Het principe is simpel: U kan ons volledige team winnen. Gratis en voor niks.

Stuur een mailtje naar winde@communicatiemannen.be en vertel ons waarom u het “goede doel” bent waaraan wij onszelf moeten wegschenken. U kan er de voltallige communicatiemannen redactie mee winnen. Wij zullen u gedurende 2 uur entertainen in een uitgebreide brainstorm. U kiest zelf waarover het gaat. Dat kan over uw merk, uw (online) communicatie, uw public relations approach of alle andere levensvragen gaan.

Onze redactie zal de meest prangende, origineelste redenen en/of wanshoopskreten ‘objectief’ evalueren en achteraf verslag uitbrengen van deze weggeefactie. Uw poging om ons te winnen moet ons uiterlijk bereiken op 19/07/2009.

Een droom die werkelijkheid wordt? … Veel succes! :)

@a_cup_of_t @anthonyvanoyen @dietervanesch @goedles @tim_elsen & @communicatieman

Be Sociable, Share!


Meer weten over


2 reacties op Win de communicatiemannen

Reacties


Wow, cool idee! Ik ga daar zeker eens over nadenken. Lijkt me zeker leuk om zoiets te winnen. Het is eens wat anders dan een cd, boek of toegangsticket van X of Y. Great thinking. #ilikeBetekent dat ook dat jullie al twitterend mijn afwas komen doen, de strijk van de voorbije weken afwerken tot jullie facebook op de grond hangt en mijn appartement statistisch analyseren met stofzuiger en zeemvel. Count me in :p


Track- en pingbacks