Crisis? Investeer in sociale media


Het is crisis en bedrijven moeten besparen. Een eerste slachtoffer is vaak het marketingbudget. Dus gaan er stemmen op om meer te investeren in sociale media: het is goedkoop in vergelijking met reclamecampagnes en effectief om een relatie op te bouwen met klanten.
Afgelopen vrijdag tijdens het seminarie The Revenge stelde Josh Bernoff van Forrester de resultaten van een rondvraag bij marketing managers voor: 1 op 4 zou het marketingbudget voor sociale media verhogen tijdens de crisis. Marketing managers in Amerika en de UK weliswaar, in België worden sociale media nog weinig benut door grote bedrijven. Misschien brengt de financiële crisis wel een ommekeer.

Be Sociable, Share!


Goedele Soetemans werkt als PR Consultant op Belgische en Europese klanten bij Burson-Marsteller.

Meer weten over


Geen reacties

Reageren is niet (meer) mogelijk