Ferme gepersonaliseerde advertentie

Elke vrijdag valt de Twinkle nieuwsbrief in mijn virtuele bus. Gebruikelijk procédé is vlug scannen en eventueel een interessant artikeltje meepikken. Vandaag was ik echter zeer aangenaam verrast door een schitterende, gepersonaliseerde advertentie. Check het hieronder. Ik weet niet hoe ze zo’n tattoo noemen, maar alleszins trekt je naam op de rug van een stuk vrouwelijk rugvel zeker de aandacht.

Zeker het doorklikken waard!

De advertentie blijkt niet alleen goed gepersonaliseerd te zijn, maar tegelijkertijd over personalisatie te gaan. Hoe haal je het uiterste uit je database? Een goede vraag die weinig organisaties volmondig kunnen beantwoorden.

Wil je zelf ook je naam of iets anders op de rug van die dame tattoëren? Vul dan het gewenste woord achter de volgende link aan => http://www.v1retail.com/twinkle/index.php?aname=

Databasemarketing mag dan nog altijd wel eerder mannenbusiness zijn, het was mooi (puur platonisch gezien) geweest, mochten ze ook voor vrouwen een mannenrug toegevoegd hebben.

Muggenziftersidenote: de landingspagina zit ook zeer goed in mekaar, maar in de tweede zin verliezen ze toch wat geloofwaardigheid door een dt fout te laten staan. Jammer. Voor de rest is het dit soort communicatie wat je moet hebben om een persoonlijke band met je klant te leggen!

Be Sociable, Share!


Tim Elsen is online marketer bij Yeties, een bureau dat zich bezighoudt met e-commerce, online marketing en online strategie.

Meer weten over


3 reacties op Ferme gepersonaliseerde advertentie

Reacties


Beste Tim,

Dank voor je Muggenziftersidenote, daar kan een mens wat mee. Je opmerking over de mannenrug is zeker iets dat we hadden willen toevoegen ware het niet dat we alleen de beschikking hadden over de achternaam van de ontvanger en niet zijn of haar seksuele voorkeur. Het gaat hier over de prospect, het geslacht daarvan wordt gelukkig niet door ons bepaald.

Mike


Track- en pingbacks