Welkom op de vernieuwde Communicatiemannen!


Het is hier een tijdje wat rustiger geweest, maar nu zie je ook meteen waarom! We nemen afscheid van onze zwarte achtergrond en opteren voor een nieuwe look. Dankzij een dikker likje 2.0 verf willen we de toegankelijkheid van deze website verder optimaliseren.

De architect van deze nieuwe lay-out is Anthony. De site vormt een visitekaartje voor zijn bedrijfje Webcocktail. Hij mag dan nog ‘maar’ student ‘Multimedia- en Communicatietechnologie‘ en toekomstig student ‘Digital Design and Media‘ zijn, Anthony toont met deze site duidelijk wat in zijn mars te hebben en daar zijn wij van de redactie, hem zeer dankbaar en erkentelijk voor.

Kinderziektes kunnen en zullen zeker nog de kop opsteken en daarom vragen we ook graag om jullie hulp. Via het balkje ‘een fout op de site‘ hier rechts, vernemen we graag wanneer jullie een fout tegenkomen. Zeker op deze paasmaandag zal de heer het u dubbel en dik lonen.

Mochten jullie nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we ze graag! Laat daarom zeker niet na om je opmerkingen na te laten of adviseer ons gerust om nog wat wijzigingen aan te brengen…
U weze alvast meer dan welkom op deze vernieuwde Communicatiemannen.


( Maak ook je eigen Bollywood filmpje via)

Be Sociable, Share!


Meer weten over


13 reacties op Welkom op de vernieuwde Communicatiemannen!

Reacties


Stuur Anthony maar door naar mij als hij op zoek is naar een goede stageplaats…

Zal ik zeker doen in de loop van 2010-2011 Bart 😉 wou dat het vroeger kon maar dat wil school niet…Heel heel netjes verdorie, een fijne toets met de Communicatiemannen (en vrouw) als auteur indicatie. Proper werk Anthony! Wanneer komen de heren trouwens tot in K-town?Fijn gedaan Anthony, ben benieuwd hoe de blog gaat doorzetten.

Paar kleine tips:
Recente reacties zou leuk zijn als daar eerste 50 tekens van reactie zouden staan ipv de titel van het bericht. Of misschien als extra toevoging achter de titel van het bericht.

Naam van de auteur van het bericht is niet terug te vinden binnen een blogpost. Of is de silhouet links van de posts daarvoor? Misschien toch maar een naam?Wel, wel, wel
Mooi gedaan dat nieuwe design. En vanaf nu dus geen excuus meer dat het hier stil was door weet ik veel welke redesign, dus bloggen maar 😉

GreetzSterk bezig (Communicatie)mannen! Waar is de tijd dat we allemaal met onze eerste blogjes begonnen… *mijmerend*Zeer mooi gedaan. Vooral de titels van de artikels, de embedded video (met hoofding!) en de rechterkolom vind ik origineel en verzorgd ontworpen. De hoofding oogt nog wat leeg, maar daar komt wellicht binnenkort een Enchanté-banner?

Wel lijdt deze blog aan een aantal typische WordPress-onhebbelijkheden op het vlak van informatie-architectuur. Bijvoorbeeld: als ik onder “auteurs” een aantal namen zie staan, verwacht ik na het aanklikken van een naam eigenlijk een profielpagina van die auteur te zien, en niet een verzameling artikels van die auteur. Idem met de archieffunctie, waar ik na het aanklikken van een maand eerder een overzichtelijke lijst van titels verwacht dan alle artikels van die maand. Maar dat is iets waar veel blogsoftware aan lijdt.

O, nog iets: tijdens het intikken van deze commentaar kwam er tekst tot voorbij de rechtermarge, alwaar hij wel afgekapt werd. Overflow hidden, maar er wàs wel overflow. En mijn commentaar was langer dan het invulveld hoog is, maar ik zag wel geen scrollbar.@allemaal: Bedankt voor de vele reacties!
@Jelle & LVB: Bedankt voor de aanmerkingen/suggesties betreffende de lay-out, deze zullen zeker in acht worden genomen bij het optimaliseren van de lay-out.


Track- en pingbacks