Mollige huisdieren


Op het eerste zicht denk je aan een spot van veeartsen of dierenactivisten tegen overvoeding van huisdieren. Niets is minder waar. Hilfswerk uit Oostenrijk kan alle giften gebruiken voor kinderen die het iets minder goed hebben. Meestal worden we geconfronteerd met schokkende beelden van hongerige kinderen. Mensen hebben vaak de reflex om hiervan weg te kijken. Mollige huisdieren worden minder frequent aangewend en hebben nog wel iets schattigs. Misschien halen er meer het einde van de spot, maar of ze effectief is? Ik denk er vooral aan mijn ouders te waarschuwen om hun hond op dieet te zetten… En de theorie leert ons dat 2 boodschappen in een communicatie-uiting not done zijn.

via

Be Sociable, Share!


Tim Elsen is online marketer bij Yeties, een bureau dat zich bezighoudt met e-commerce, online marketing en online strategie.

Meer weten over


Geen reacties

Reageren is niet (meer) mogelijk