Easy ways to make money


Reclame doen beleven als iets wat niet vervelend is. Het is tegenwoordig niet meer voor ieder merk weggelegd. Bitches and money make the world go round. Dat moeten ook enkele reclamejongens geweten hebben, want zij zijn op het lumineuze idee gekomen om geld te geven aan al wie naar hun boodschap kijkt. Als het nu nog boodschappen zijn met aantrekkelijke jongedames…

Swat, een wanhoopspoging of een slimme strategie?
Onze landgenoten van Pumbby hebben er alvast een markt in gevonden en betalen 44 cent per reclameboodschap die je bekijkt op je gsm. Op je gsm, ja. Dus je houdt van die 44 cent ongeveer de helft over als je vrolijk ligt te wappen. Maar je kan zo maandelijks toch wel een mooi bedragje bij mekaar krijgen, me dunkt.

Be Sociable, Share!


Meer weten over


Geen reacties

Reageren is niet (meer) mogelijk