De gokchinees


Als hier geen gokchinees mee gemoeid is weet ik het ook niet! Zo kan ik het ook nog…

De ware toedracht na de break.

Leicester City heeft Nottingham Forest een doelpunt cadeau gedaan in de tweede ronde van de Engelse League Cup op dinsdag. City won die uiteindelijk toch met 2-3. De op het eerste gezicht vreemde uiting van sportiviteit heeft alles te maken met de oorspronkelijke confrontatie vorige maand.

Die werd bij de rust stilgelegd bij een 1-0 voor Nottingham Forest omdat Clive Clarke, een speler van Leicester, een hartaanval had gekregen. Net na de aftrap dribbelde doelman Paul Smith van Nottingham Forest zonder tegenstand naar het doel van Leicester om de 1-0 te maken. Er werd benadrukt dat Smith slechts luttele seconden voor de aftrap werd aangeduid als doelpuntenmaker om speculaties over gokfraude de kop in te drukken. (reuters)

Via

Be Sociable, Share!


Dieter Van Esch is gepassioneerd (online) pr consultant bij RCA group en trotse oprichter van Webstrategen.be.

Meer weten over


Geen reacties

Reageren is niet (meer) mogelijk