Stella Artois blogt


De wondere wereld van de blogosfeer. Langzaam maar zeker wordt hij (terecht) ontdekt (en weldra ook veroverd?) door merken. Je thuis is waar je Stella staat en meer en meer mensen voelen zich thuis op het sociale web. Reden te meer voor Stella om een blog op te starten.

Mooi concept, slimme links & met 10 posts sinds zijn doop ook prachtig frequent (totnutoe). Well done boys and girls. Je zou het ‘ik ben een clowntje’ gehalte van België heden ten dage bijna vergeten en beginnen denken: Potverdekke, I’m proud to be a Belgian.

Stella had er toch al een handje van weg om onze ego’s te strelen…

Be Sociable, Share!


Tim Elsen is online marketer bij Yeties, een bureau dat zich bezighoudt met e-commerce, online marketing en online strategie.

Meer weten over


Geen reacties

Reageren is niet (meer) mogelijk