Streamy: sociale aggregatie


Netwerken, feeds, chatten, bookmarking, microbloggen, commenten en ga zo maar door. Allemaal sociaal en verspreid over het web voor ieder wat wils. Natuurlijk zouden we graag allemaal dagelijks onze profielen checken, feeds lezen en op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van onze vrienden. Helaas vinden weinigen nog de tijd.

Streamy belooft een oplossing voor mensen die er meerdere netwerken, sociale sites, feeds, bookmarks… op na houden. Alles wordt gewoon verenigd op één pagina en je krijgt de mogelijkheid om items van het een naar het ander venster te slepen om te sharen of te saven.

Heeft veel weg van een Netvibes, Igoogle, Pageflakes. Misschien zie ik iets over het hoofd, maar het wordt me wel niet meteen duidelijk of mailboxen integreerbaar zijn. Een minpuntje tegenover zo’n gepersonaliseerde startpagina.

Andere mogelijkheden, zoals sharen & aanbevelen van artikels met andere Streamy gebruikers (digg/reddit wise in een proper venster), reviewen, RSS feeds lezen en/of filteren op keywords, Streamy groepen aanmaken & toevoegen, instant messaging, samenbrengen en integreren van al je netwerken, microblogs enzovoorts behoren wel tot de mogelijkheden.

Een goed gevulde boterham. Benieuwd of ze het waarmaken. Hieronder vind je alleszins hun screencast. Ze houden er ook een blog op na en als je wilt betatesten, gewoon hier aanvragen.

Via Marketingfacts

Be Sociable, Share!


Tim Elsen is online marketer bij Yeties, een bureau dat zich bezighoudt met e-commerce, online marketing en online strategie.

Meer weten over


Geen reacties

Reageren is niet (meer) mogelijk