Which beat goes on?


Wie tijdens de voorbije tweken een Apple product kocht, heeft het internet slecht gevolgd en zou wel eens bedrogen kunnen uitkomen. Vandaag 5 september komt het bedrijf namelijk met een nieuwe aankondiging. Een grote of een kleintje? Daar kunnen we enkel naar gissen. Aankondigingen en Apple zijn nu eenmaal synoniem geworden voor de buzz die Apple steevast weet te genereren.

Dat Steve Jobs op zijn inmiddels gekende manier de presentatie zal opfleuren staat buiten kijf. Of de aankondiging, met de naam “the beat goes on”, menigeen met verstomming zal slaan is een ander paar mouwen. De meeste speculaties op het web gokken op een vernieuwde Ipod Nano. Eerder een domper dus.

Voor wie niet wilt wachten om het morgen in de krant te lezen is er deze liveblogger die verslag uitbrengt van het Apple event.

Be Sociable, Share!


Dieter Van Esch is gepassioneerd (online) pr consultant bij RCA group en trotse oprichter van Webstrategen.be.

Meer weten over


Geen reacties

Reageren is niet (meer) mogelijk