Pukkeldate


pukkel.jpg

Communities, internet en social media hebben de laatste tijd op verschillende vlakken hun nut al bewezen. Dat staat buiten kijf. Stel nu: je wil naar Pukkelpop maar al je vrienden hebben tot spijt van jouw zwaar ontwikkelde Stubru en Kaiser Chief -voorliefde al andere plannen voor het weekend. Dan kan je twee dingen doen. Of je gaat niet en zit kniezend binnen, gekluisterd aan je radio of je blijft niet bij de pakken zitten en zoekt je een totaal wildvreemde maar gelijkgezinde en van groene frieten houdende Pukkeldate via de Pukkelpop community.

Check ff bij members en zoek tussen de personal line ups tot je iemand vindt die van dezelfde muziek als jou houdt. Met een beetje geluk vind je via de carpooling feature op het forum nog een gratis taxi en bespaar je jezelf en treinticket naar Kiewit. Yes, weer 4 pinten extra!

Pukkelpop is dus helemaal mee. Groen en “social”. As they should, overigens…

Be Sociable, Share!


Meer weten over


2 reacties op Pukkeldate

Reacties


Dat van dat treinticket is erover hoor. Op mijn ticket staat “Dit ticket is je festival, bus, trein en campingticket”. Maar daar kunt ge natuurlijk ook eentje op drinken :)


Track- en pingbacks