Vindt Pheadra Hoste haar Frans?


pieter-loridon.jpgNadat Wendy van Wanten (of Iris Vandenkerckhove, zoals je wil) eerder al met succes een man (de Frans) vond, waagt Pheadra Hoste zich nu ook aan een datingshow op tv. De zender waarop je al deze hartverwarmende romantiek zal kunnen aanschouwen is VTM. Ben je een kruising van voetballer Paul Okon, ex-wielrenner Roger De Vlaeminck en kunstschaatser/basketballer Pieter Loridon of wil je gewoon eens in het echt genieten van Pheadra’s zeemzoete (sec) stem, dan hou je best deze inschrijvingspagina in de gaten.

Be Sociable, Share!


Meer weten over


Een reactie op Vindt Pheadra Hoste haar Frans?

Reacties


En ik die dacht dat Pieter Loridon “gezwoten” had in “Sterren op de DANSvloer”…(dat hij trouwens ook heeft gewonnen!)

Rechtzetting??


Track- en pingbacks